Inlägg om 'Kawaii' ↓

Gör ditt eget prinsesstårte-smycke

Se Becca Designs videoguide som visar hur man gör ett snyggt prinsesstårte-smycke:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (5 votes cast)

Cupcakes smycken

Här kommer lite snygga cupcakes smycken, dessa bakverk har blivit väldigt populära på sista tiden och så även smycken som föreställer cupcakes. För dig som vill ha ett helt kalorifritt bakverk runt halsen som inte kladdar!

Lyxiga cupcakes smycken

Ovan två handgjorda lyxiga detaljrika cupcakes-smycken som bara har gjorts i ett exemplar med blommor, blad, frosting m.m.

Handgjorda cupcakes smycken

Lite olika varianter på handgjorda cupcakes smycken, Kawaii-cupcake med dekoration som bananskivor, jordgubbar och grädde. En större cupcake med röd pärla, två små söta cupcakes med hjärta, frosting och strössel.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Vinn smycken från Becca design

Tävla och vinn smycken från Becca Design! Nu kan du vara med i vår bloggtävling där du kan vinna trendiga smycken, accessoarer och presentkort från Becca Design!

En person vinner valfritt smycke eller accessoar från sortimentet, tre personer vinner varsitt presentkort på 100 kr!

Så är du med och tävlar

För att vara med i tävlingen behöver du bara skriva ett blogginlägg där du länkar till www.smyckesguiden.se och www.beccadesign.se, t.ex.

”Jag är med och tävlar på smyckesguiden.se om smycken från Becca design,
om jag vann skulle jag vilja ha (skriv in ett smycke och länka till det här, t.ex. Marschmallows örhängen)

Du får gärna använda dig av bilden ovan i ditt blogginlägg också!

Öka chanserna att vinna!

  • Blogginlägg – en lott
  • Bli fan till Becca Design på Facebook – en lott.
  • Lägg till Becca Design eller smyckesguiden.se i länklistan på din blogg – en lott per länk.

Skriv i en kommentar till det här inlägget där du skriver var ditt tävlingsbidrag finns och med hur många lottar du vill delta! Ange också din e-mail så vi kan kontakta dig om du vinner.

Tävlingen pågår t.o.m. 15 augusti 2010. Lycka till!

Uppdaterat 16 augusti 2010 – vinnare utsedda, läs mer här.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Matsmycken – trendiga smycken som föreställer mat

En ny trend som kanske håller på och skapas är matsmycken – alltså smycken som föreställer olika maträtter.

Japanska matsmycken

Ett exempel är den japanska shoppen Sou Zou Creations (betyder ungefär ”Skapande genom fantasi” på svenska) som har mängder med smyckes-maträtter som både berlocker, örhängen, ringar och magneter i kawaii-stil. Några exempel på ringar med maträtter ser du på bilden till höger.

Priserna på smyckena är ganska lågt, men samtidigt tillkommer frakt från Japan och det går bara att betala genom Paypal.

Fokis och smycken

Den svenska trend- och mode-bloggaren Fokis har även hon uppmärksammat mat-smyckena, i ett blogginlägg rekommenderar hon det här galleriet med kreativa smycken föreställande maträtter som t.ex. pizza, efterrätter, glass, donuts och sushi.

Den svenska bildsidan baraskit.se har inte bara skit utan även ett bildgalleri på snygga mat-smycken. Varifrån smyckena kommer ifrån och var man kan köpa dem framgår dock inte. Till höger en bild på ring med efterrätt.

Mat-smycken i Sverige

Slutligen har den svenska smyckes-shopen Becca design ett antal handgjorda maträtter som smycken, maträtterna föreställer take away-rätter som hamburgare, kinamat och sushi. Det finns även mängder med söta smycken föreställande godis, kakor, tårtor och andra sötsaker. Bild på mat-smyckena nedan:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)