Håraccessoarer

Med snygga och praktiska håraccessoarer kan du göra dig fin till både vardag och fest. Det fina med håraccessoarer är att du inte behöver klippa dig för att göra en ny snygg frisyr för varje tillfälle. Med några enkla handgrepp kan du förändra ditt utseende på bara några sekunder.

Olika håraccessoarer

Hårspännen är utmärkta hjälpmedel för de flesta frisyrer. Du gör en håruppsättning på nolltid med hjälp av snygga hårspännen. Denna håraccessoar ger stadga till frisyren samtidigt som du kan fästa lockar av alla storlekar. Det finns många typer av hårspännen, allt ifrån mycket diskreta enfärgade spännen till mer fantasifulla och färgsprakande varianter i olika former.

Hårsnodden förknippar du säkert med träning. Att sätta upp håret i en tofs är ju ett utmärkt sätt att få undan håret när du är på gymmet eller är ute och springer. Men, hårsnodden kan också vara en modeaccessoar. Hårsnoddar finns nämligen i alla möjliga material, färger och storlekar.

Hårklämmor använder du för att fästa lockar och hålla upp större hårsvall. Det finns hårklämmor i alla storlekar, för alla sorters frisyrer. Den klassiska hårklämman sätter du i nacken medan du kan sätta de lite mindre klämmorna var som helst i håret.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Håraccessoarer, 10.0 out of 10 based on 1 rating