Inlägg om 'Earcuffs' ↓

Smycken till alla hjärtans dag!

Nu är det snart återigen alla hjärtans dag och vad passar väl bättre som alla hjärtans dag-present än söta romantiska smycken med hjärtan? Vilket datum är då alla hjärtans dag 2012? Jo, den 14 februari inträffar dagen! Så om du tänkt köpa alla hjärtans dag-present på nätet är det bra att vara ute i god tid!

Här kommer lite tips på utvalda söta smycken som alla hjärtans dag-presenter 2012!

Stor maffig röd ring med hjärta att ha på fingret!

Kärleksbrev som halsband med ett kärleksbudskap som sticker fram ur kuvertet.

 

Söt enkel stilren Ear cuff med ett silvrigt hjärta på.

Kommer du att köpa alla hjärtans dag-presenter till någon i år?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Nytt från Becca Design

Nu när höstkylan börjar tränga sig på och vintern snart är här livar Becca Design upp tillvaron med snygga smycken, söta accessoarer och varma mysiga öronmuffar!

Bland nyheterna hos BeccaDesign.se finns bl.a. en söt och välsigt speciell väska som ser ut som en uggla, nya Ear cuffs, en stor pistolring med gnistrande stenar och en snygg dubbelring i rockabilly/sailor stil.

Becca Design har också fyllt på lagret med fluffiga och färgglada öronmuffar och söta vantar så att ingen ska behöva frysa i vinter.

Årets julklappar och presenttips hittar du hos BeccaDesign.se!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)

Vinnare i Earcuffs-tävlingen

Lite försenat, men nu är äntligen vinnaren av bloggtävlingen vi hade här för ett tag sen om en valfri Ear Cuff från smyckesbutiken Becca Design utsedd. Vinnare blev bloggen saraannaalexandra.blogg.se som kan se fram emot en Ear Cuff med gitarr och kors på Posten!

Vi tackar alla som deltog i tävlingen, och håll utkik – det kommer komma mer tävlingar om smycken här på Smyckesguiden framöver!

Här kan du förresten hålla koll på, och tipsa om, aktuella bloggtävlingar 2011.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Tävla och vinn Ear Cuff

I samarbete med Becca Design anordnar vi nu en bloggtävling där du kan tävla och vinna en valfri Ear Cuff! En Ear cuff är en sorts örhänge som du inte behöver ha hål i örat för att ha på sig.

För att vara med i tävlingen behöver du bara välja vilken av Ear Cuffsen hos Becca Design du vill vinna och skriva ett blogginlägg om tävlingen där du länkar hit och till smycket du vill vinna, t.ex.

Jag är med och tävlar på Smyckesguiden om en Ear Cuff från smyckesbutiken Becca Design. Om jag vinner skulle jag vilja ha …

De Ear Cuffsen du kan välja mellan är:

1 lott: Skriv ett blogginlägg där du länkar till det här inlägget och till Ear Cuffen du vill vinna. Motivera gärna varför du skulle vilja vinna just den Ear Cuffen, det ökar dina vinstchanser!

1 extra lott: Lägg till http://www.earcuffs.se (som är med och sponsrar tävlingen) i länklistan på din blogg.

Skriv en kommentar till det här inlägget med adressen till blogginlägget och hur många lotter du vill ha. Glöm inte att skriva in din e-mail så vi kan kontakta dig om du vinner!

Tävlingen pågår fram till 15 juni – Lycka till!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)