Inlägg om 'Design' ↓

Cupcakes smycken

Här kommer lite snygga cupcakes smycken, dessa bakverk har blivit väldigt populära på sista tiden och så även smycken som föreställer cupcakes. För dig som vill ha ett helt kalorifritt bakverk runt halsen som inte kladdar!

Lyxiga cupcakes smycken

Ovan två handgjorda lyxiga detaljrika cupcakes-smycken som bara har gjorts i ett exemplar med blommor, blad, frosting m.m.

Handgjorda cupcakes smycken

Lite olika varianter på handgjorda cupcakes smycken, Kawaii-cupcake med dekoration som bananskivor, jordgubbar och grädde. En större cupcake med röd pärla, två små söta cupcakes med hjärta, frosting och strössel.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Halsring

Halsring är en het smyckes- och accessoartrend nu, en halsring är ett ”stelt” halsband som är vanligtvis är några millimeter bred, platt och silvrig eller guldfärgad. Det finns även modifikationer på den vanliga stilrena halsringen med olika hängen, kors och fjädrar på.

Halsringar har faktiskt använts av människor ända sedan äldre bronsålder som en statusmarkering då den var gjord av dyrbar och värdefull metall.

Äldre modell av halsring

Många kända modebloggerskor som Kenza, Victoria Törnegren och Kissie brukar bära silvriga halsringar. Nyare modeller av halsring ser oftast ut så här:

Matilda Boking med halsring från Beccadesign.se

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)

Smycken och konst tillverkade av raketer

E-butiken Jerusalem depot har börjat sälja set med handgjorda fredsrosor som tillverkats från Qassam-raketer som landat inne i Israel.

Fredsrosorna fungerar som ljushållare och är tillverkade av järnet i raketen. Från en raket alltså avsedd att bringa förstörelse har man istället tillverkat konstföremål med fredssyfte. Fredsrosorna kostar $213 (ca 1700 kr) med fri frakt över hela världen.

Även Support Sderot tillverkar sen tidigare fredssymboler av Qassam-raketer, här är det fredsduvor man har framställt av resterna från raketerna. Fredsduvorna tillverkas i 1000 exemplar och kostar $1.000 styck.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)